Atelier HD

 

Mijn naam is Hilde Diemel en ben de oprichter van Atelier HD. Omdat ik van jongs af aan al bezig was met tekenen en 3D modellen maken in de ruimste zin van het woord, ben ik bouwkunde (architectuur) in Delft gaan studeren. Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest in de bouwkunde ben ik gaan schilderen en heb ervaren dat ik daar mijn talent en creativiteit in kwijt kon. Ik heb verschillende schilder- en boetseercursussen gevolgd en heb me daarin verder ontwikkeld. Ik heb schilderijen gemaakt met uiteenlopende thema’s, zoals dierenportretten en ben me de laatste jaren gaan toeleggen op het maken van dierenbeelden, vooral honden in keramiek. Mijn fascinatie voor ruimtelijke vormgeving blijkt uit vrijwel al mijn werken.

Schilderijen

Naast beelden en portretten van dieren maak ik ook ander werk. Hier is een overzicht van schilderijen die ik heb gemaakt.

 

Een belangrijk thema in mijn schilderijen is diepte. Door middel van contrasten en overgangen van licht naar donker, kleurschakeringen en schaduwwerking, maar ook door gebruik te maken van (vervormd) perspectief en structuur springt het element/ de afbeelding eruit.

Spreekt mijn schilderstijl je aan en heb je een idee voor een onderwerp waar je een schilderij van zou willen hebben, neem dan vrijblijvend contact op voor informatie. Ik maak schilderijen in opdracht, in olieverf of acryl voor een scherpe prijs.

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen.