Reviews


Wij zijn erg blij met de urn voor onze lieve Bodie. Het is precies zoals wij voor ogen hadden en wat onze wens was. Een urn gemaakt zoals zijn kleed met bovenop een beeld van hem. En de gelijkenis is fantastisch. Bedankt Hilde. Je maakt geweldig werk.

 

keramiek-urnbeeld naar foto-borstbeeld hond-Cane corso-Tinus

Ik wilde iets unieks en niet zo’n doorsnee urn. Via via heb ik de naam van ‘je huisdier in beeld’ gekregen. En dit is wat ik wilde! Tinus is weer thuis. Hij staat prachtig op mijn dressoir. Elk detail klopt, welke kant je ook kijkt! Zijn blik in zijn ogen heb je ook echt weten te vangen. Zo keek hij ook na mij. Iedereen die het beeld ziet, is onder de indruk hoe prachtig hij is. Super bedankt voor het prachtige kunstwerk wat je van mijn grote vriend hebt weten te maken.

Lieve groet, Natascha Klare

 

Een super mooi beeld van onze lieve Amerikaanse stafford bailey. Hij is nog mooier als op de foto’s. Is echt met liefde gemaakt. We zijn er zo blij mee. Onze lieve vriend is weer bij ons. Hilde dank je wel voor alles.

 

urn borstbeeld hond levensecht Cane corso Mike aandenken
Mike heeft een mooi prominent plekje in onze woonkamer gekregen. Iedereen die hem ziet is onder de indruk hoe goed hij gemaakt is en echt lijkt. Nogmaals onze hartelijke dank en complimenten. We zullen je werk hier in de buurt goed promoten! Reint, Miranda en Joell Schaafsma

 

beeldje kooiker kooikerhondje aandenken uniek Ila
Zijn zo blij met heel beeldje wat Hilde heeft gemaakt van onze hond Ila. Ze dacht goed mee en hield ons op de hoogte van het proces en stuurde foto’s. We moesten even geduld hebben maar dan heb je wel iets unieks. Het beeldje is nog mooier geworden dan de foto’s die ze al had gestuurd. Hilde heeft er zoveel liefde en aandacht in gestopt en daardoor herken je direct onze hond. Precies de houding en uitdrukking van Ila. Zo bijzonder hoe Hilde dat voor elkaar heeft gekregen. Zo hebben we een heel mooi aandenken aan onze geweldig hond.
Dennis en Christa

 

urn beeld boxer hoofd aandenken Benthe
Een goed en kundig mens met veel talent en verantwoordelijkheidsgevoel wat heeft geleid tot een schitterend eindresultaat dat ons verder heeft geholpen, we zijn heel blij met het mooie en sprekende beeld van onze benthje ( Benthe) Bedankt
Leo en Wilma

 

beeldje-keramiek-Maltezer-aandenken-Mira
Wij hebben het beeldje gekregen en wow wij zijn echt sprakeloos! Wat een geweldig prachtig beeldje is dit! Zo mooi en goed gemaakt. Je hebt ons Mira teruggegeven op een andere manier. Dankjewel! Wat een talent heeft u! Zo bedankt!
Julie Van Overtveldt

 

kruising Border Collie-Labrador uniek handgevormd beeld Babette
Wat hebben we uitgekeken naar deze dag, ongeveer 2 maanden moeten wachten, maar wel leuke communicatie en updates over het verdere verloop! We zijn zo blij met ons uniek, handgemaakt beeld met enkel foto’s te zien van ons babette! Elk detail klopt, welke kant je ook kijkt! Bedankt Hilde Diemel, je hebt echt een grote passie, we zijn zo blij dat we jou gevonden hebben en dat je voor ons onze oude trouwe vriendin voor eeuwig hebt geboetseerd! Ik hoop dat meer mensen jou passie mogen meemaken!
Mirella Schaap

 

3d-beeld-keramiek-urn-urnbeeld-cavia-Kuma
Wij hebben een urn van onze cavia Kuma besteld en wat zijn we blij met het resultaat! Zijn kopje lijkt sprekend. Uiteindelijk in verband met grote afstand hebben we besloten om de urn te laten verzenden. De urn was ontzettend goed verpakt en staat nu bij ons op een ereplek met al Kuma’s spullen. We zijn echt ontzettend blij met de urn en zullen hier in de toekomst zeker nog een urn bestellen wanneer de tijd daar is voor onze andere dieren.
Kathy de Jong

 

beeldje aandenken Bobby Kruising Chihuahua-Teckel
Dit is echte kunst, je huisdier krijg je zo realistisch terug dat je er versteld van staat en je echt weer je dierbare viervoeter een klein beetje terug hebt. Ik raad iedereen aan om jou dierbaarste lieveling bij huisdierinbeeld te laten vereeuwigen.
Shirley Groenhart

 

beeld-urn-aandenken-keramiek-graf-huisdier-hond-Jack Russell-Max
Een prachtig beeld van Max als bewaker van het grafmonument. Hartelijk dank!
Fam. Lukassen

 

Hilde heeft diverse schilderijen voor mij gemaakt. Het laatst schilderijtje is van ons overleden hondje Puck. Het bijzondere hieraan is het beetje as wat zij hierin heeft verwerkt. Zo mooi , een beetje reliëf is hierdoor ontstaan. Een fantastische herinnering aan een heel bijzondere Jack Russell. Heel veel dank , lieve Hilde
Anita Tol

 

dieren portret-hond-acryl-Fox Terrier-Bobby
Toen mijn vriendin mij om een paar foto’s van onze Fox Terriër Bobby vroeg had ik nooit kunnen denken dat er zo’n prachtig portret uit zou komen. De blik in zijn ogen is zoo Bobby , zijn oortjes en snuit zoo herkenbaar. Dank je wel Hilde!
Anne Joustra

 

dieren portret- acryl-zwerf-hond-Jimmy
Hilde heeft echt twee prachtige portretjes gemaakt van onze Cleo en Jimmy.  Zo levensecht, herkenbaar en natuurlijk staan ze op het canvas! Knap om hun blik zo te vatten met een penseel. Hulde Hilde! Marc Conraads

 

dierenbeelden-keramiek-hond-JackRussell-Pip-enface
Blij ben ik met mooie beeld van Pip gemaakt door Hilde. Het is een feest van herkenning, maakt niet uit vanuit welke hoek ik er naar kijk. Het is echt waardevol om te krijgen en te hebben. Helemaal blij mee. Dank. Peggy Liefferink

 

Hilde schildert niet simpelweg een foto na – zij weet heel nauwkeurig de essentie van de blik van het dier vast te leggen, en daardoor krijgen haar portretten ten opzichte van een foto een extra dimensie. Ik vind het een gave!
Janine van der Sluis

 

beeld-keramiek-hond-Sharpei-zittend-Hero
Hilde Diemel heeft voor ons een prachtig beeld gemaakt van onze veel te vroeg overleden sharpei. Ze heeft het aan de hand van foto’s gemaakt en het karakter getroffen terwijl ze hem nooit heeft gekend!!

Sandra Bekaert