Dieren portretten

In overleg met jou maak ik een portret van jouw huisdier in acryl of olieverf. Hierbij maak ik gebruik van één of meerdere foto’s als referentiemateriaal. Hier is een overzicht van dierenportretten die ik heb gemaakt.

Verschillende mogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden voor afmetingen, materiaal, kleur en achtergrond. Het kan een klein portret (bv 20 cm bij 20 cm) zijn met alleen het hoofd erop en met een neutrale achtergrond.  Dan is er de mogelijkheid om de vacht in plaats van natuurgetrouw weer te geven met onrealistische (primaire) kleuren. Als je liever een schilderij hebt van het hele dier, zal dit een groter formaat worden. Verder zijn er variaties mogelijk in de achtergrond, zoals een achtergrond naar de foto of naar fantasie of een neutrale achtergrond.

Prijzen

De prijs voor een dierenportret is afhankelijk van afmeting en materiaal. Ik maak een dierenportret vanaf €150,-.

Dierenportret/ schilderij met as bestemming

Een portret of schilderij van je overleden huisdier kan een zeer waardevol aandenken zijn. Het is ook mogelijk dat ik een deel van de as van je huisdier verwerk in het portret of schilderij. Hierdoor ontstaat er een zichtbare structuur op het doek en dit geeft een extra dimensie aan de blijvende herinnering. Een dergelijk schilderij maak ik vanaf €180,-.

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen.