Dierenbeelden

Wat is er nu leuker dan een beeld in keramiek van je eigen viervoeter? Met veel plezier maak ik unieke dierenbeelden op maat, op basis van foto’s. Hier is een overzicht van dierenbeelden die ik heb gemaakt.

Unieke kenmerken

In het beeld zal ik de specifieke kenmerken van je huisdier verwerken, zoals de uitdrukking, kleur en tekening van de vacht, houding en karakter. Daarom is het belangrijk dat ik goede foto’s van je huisdier krijg van meerdere zijden. Hoe vollediger en hoe duidelijker de foto’s, hoe beter ik het dier natuurgetrouw kan uitbeelden. Eventueel kan ik ook zelf de foto’s maken.

Werkwijze

Het beeld wordt gevormd uit klei, daarna uitgehold en gebakken op ongeveer 1000°. Het komt lichtgrijs uit de oven. Daarna ga ik het beeld beschilderen zodat de unieke kleuren en tekening van de vacht echt lijken die van je huisdier. Ten slotte komt er nog vernis op, ter bescherming en voor eventuele glans.

De levertijd is ongeveer 3 maanden, afhankelijk van het aantal lopende opdrachten. Als het beeld af is zal ik foto’s sturen van het eindresultaat en kan je het beeld komen ophalen in Amstelveen of ik stuur het naar je op. Dan komen er verzendkosten bij.

Andere ideeën?

Op verzoek maak ik ook andere dierenbeelden.

Prijzen

De prijs van een dierenbeeld is afhankelijk van afmeting en houding. Ik maak een dierenbeeld vanaf €300,-

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen.