Miniatuur dierenbeelden

Een miniatuur beeltenis van je eigen huisdier in keramiek. Hoe leuk is dat? Met veel toewijding maakt Atelier HD een miniatuur beeld op basis van foto’s van jouw huisdier. Ook deze dierenbeeldjes worden met de hand vervaardigd en hebben de specifieke kenmerken van je eigen viervoeter, zoals bijvoorbeeld de tekening van de vacht, de expressie en typerende houding. Indien gewenst wordt het beeldje geleverd met een plank en op verzoek kan de naam van het dier ingegraveerd kan worden.

Een miniatuur dierenbeeldje is 10 á 12 cm groot kan zowel in liggende, zittende als in staande houding gemaakt worden. De prijs voor een dergelijke miniatuur is €150,-

 

Sokkel of urn

Wil je een miniatuur huisdierbeeld als aandenken aan je overleden viervoeter? Dan is er de mogelijkheid om de miniatuur te plaatsen op een handgevormde sokkel of urn in keramiek. Een dergelijke sokkel is hol en heeft aan de onderkant een opening met een kunststof dop. Je kunt er een aandenken in bewaren, zoals een plukje haar of een halsband(penning). Ook kan het worden uitgevoerd als urn, zodat je er de as van het overleden dier in kunt bewaren. Deze urn wordt dan aan de onderkant voorzien van een hermetische rubberen afsluitdop of uitgevoerd met een deksel. Een sokkel of urn kan op aanvraag worden voorzien van een naamplaatje.

Voor een sokkel of urn zijn verschillende mogelijkheden en deze kunnen worden voorzien van een naamplaatje. De prijs van een sokkel of urn is afhankelijk van de inhoud en begint bij €50,- voor een sokkel/ urn van 0,3 liter.