Reviews

Hilde heeft diverse schilderijen voor mij gemaakt. Het laatst schilderijtje is van ons overleden hondje Puck. Het bijzondere hieraan is het beetje as wat zij hierin heeft verwerkt. Zo mooi , een beetje reliëf is hierdoor ontstaan. Een fantastische herinnering aan een heel bijzondere Jack Russell. Heel veel dank , lieve Hilde

Anita Tol

 

dieren portret-hond-acryl-Fox Terrier-Bobby

Toen mijn vriendin mij om een paar foto’s van onze Fox Terriër Bobby vroeg had ik nooit kunnen denken dat er zo’n prachtig portret uit zou komen. De blik in zijn ogen is zoo Bobby , zijn oortjes en snuit zoo herkenbaar. Dank je wel Hilde!

Anne Joustra

 

dieren portret- acryl-zwerf-hond-Cleo dieren portret- acryl-zwerf-hond-Jimmy

Hilde heeft echt twee prachtige portretjes gemaakt van onze Cleo en Jimmy.  Zo levensecht, herkenbaar en natuurlijk staan ze op het canvas! Knap om hun blik zo te vatten met een penseel. Hulde Hilde!

Marc Conraads

 

Blij ben ik met mooie beeld van Pip gemaakt door Hilde. Het is een feest van herkenning, maakt niet uit vanuit welke hoek ik er naar kijk. Het is echt waardevol om te krijgen en te hebben.
Helemaal blij mee. Dank.

Peggy Liefferink

 

Hilde schildert niet simpelweg een foto na – zij weet heel nauwkeurig de essentie van de blik van het dier vast te leggen, en daardoor krijgen haar portretten ten opzichte van een foto een extra dimensie. Ik vind het een gave!

Janine van der Sluis

 

Hilde Diemel heeft voor ons een prachtig beeld gemaakt van onze veel te vroeg overleden sharpei. Ze heeft het aan de hand van fotos gemaakt en het karakter getroffen terwijl ze hem nooit heeft gekend!!

Sandra Bekaert